Etiket: alındı

Gazeteci Merdan Yanardağ terör örgütü propagandası suçlamasıyla...

Dün akşam konuk olduğu programda terörist ele başı Abdullah Öcalan için "Tecrit edilmesi hukuka aykırı. Kendisinin serbest bırakılması gerekiyor" diyen gazeteci Merdan Yanardağ gözaltına alındı.

‘Kemer sıkın’ diyen iktidar kemerini gevşetti: Kamuya milyarlık...

Yurttaşa “Kemer sıkın” tavsiyesinde bulunan iktidar, kendi kemerini hemen her yıl biraz daha gevşetti. DMO’nun kamu kurum ve kuruluşları için dört yılda 1 milyar 454 milyon TL’lik taşıt satın aldığı ortaya çıktı.

İzmir'de çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde köy mezarlığı yakınında çıkan yangın hem karadan hem havadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Şişli'de 1'i polis 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili...

Edinilen son dakika gelişmesine göre Şişli'de iki aile arasında nişan atma meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 polis 5 kişi yaralanmıştı.

Arguvan Türkü Festivali Muharrem ayından dolayı öne alındı

Daha önce 30-31 Temmuz 2022 tarihinde yapılması planlanan 15. Arguvan Türkü Festivali belirtilen tarihin Muharrem ayına denk gelmesi nedeniyle 23-24 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da fuhuş operasyonu

İstanbul'da fuhuş operasyonu 6 kişi gözaltına alındı İstanbul'da yurt dışından getirdikleri kadınlara para karşılığı fuhuş yaptırdıkları iddia edilen çeteye yönelik operasyon düzenlendi.

Elazığ'daki gazetede 'Enes Kara' haberi silindi, müdür...

Elazığ'da kaldığı cemaat yurdunda yaşadığı baskıya dayanamayarak intihar eden Enes Kara'nın haberini yapan gazeteciye baskı yapıldığı ve görevden alındığı ortaya çıktı. Yazı İşleri Müdürü Faik Akgün kendisine görevden alınma gerekçesinin ise ‘istenilen performansı yakalayamamak’ olduğunun aktarıldığını söyledi.

Rusya’daki Afganistan toplantısında ‘Taliban’ın tanınması’...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Afganistan Özel Temsilcisi Zamir Kabulov, başkent Moskova'da gerçekleştirilen Afganistan konulu uluslararası toplantıda Taliban rejiminin tanınması konusunun ele alındığını söyledi.

Avrupa'ya gitmeye çalışan 200'den fazla Afgan göçmen gözaltına...

Türk Sahil Güvenliği ve Uluslararası Göç Örgütü Türk yetkililerin botla Avrupa'ya giden 200'den fazla Afgan göçmeni Ege Denizi'nde gözaltına aldıklarını açıkladı.

İşletme sahibi ve 3 çalışanı gözaltına alındı

Afyonkarahisar'ın Sultandağı ilçesindeki meyve suyu tesisi ürün alım merkezinde ortaya çıkan mide bulandırıcı görüntülerin ardından Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri işletmeye ve şahıslara 21 bin TL para cezası keserken olaya karıştıkları iddia edilen 4 kişi ise polis tarafından gözaltına alındı.

İstanbul, Avcılar'da bir metrobüs rehin alındı

Haramidere metrobüs durağında madde bağımlısı olan Ali K. isimli bir şahıs, Avcılar istikametinde ilerleyen bir metrobüsü rehin aldı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.