Etiket: Cumhurbaşkanı

İran Cumhurbaşkanı Reisi: Bu alçakça saldırının karşılığı...

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, İran’da düzenlenen saldırının ardından yaptığı ilk açıklamada, “Bir kez daha İran karşıtı caniler, terör ve karanlık odaklar, terörizmle yapılan savaşın kahramanı olan General Kasım Süleymani'nin anma merasiminde canice, insanlık dışı bir şekilde cinayet işledi” dedi.

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi arasında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile telefonda görüştü. Görüşmede, İsrail'in Filistin'e saldırıları ve Gazze'ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis'ten ortak açıklama:...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Atina'da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: İttifakımızı...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kazanmak, hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı seçimlere hazırlanıyoruz. Yeniden İstanbul mücadelenin parolalarından biri olacaktır....

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G-20 Liderler Zirvesi'nde Gazze...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çevrimiçi katıldığı G20 Liderler Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze başta olmak üzere işgal edilmiş Filistin topraklarında yaşanan trajedi, artık insanlığın tahammül sınırlarını aşmıştır. Elini vicdanına koyan herkesin kabul edeceği üzere bu yaşanılanların hiçbiri kendi savunma...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'den Ankara'ya getirilen hastaları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze'den Türkiye'ye getirilen ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alınan kanser hastalarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'ya sert tepki: Seni...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy'de Darülaceze Sosyal Yaşam Şehri Açılış Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu kalkmış yanına iki bakanını alıyor, dün bir basın açıklaması yapıyor. Ey Netanyahu, şu an senin iyi günlerin. Seni daha farklı günler bekliyor. Bunların ahı seni iflah ettirmez....

Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yılı... Cumhurbaşkanı...

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta anma törenleri düzenleniyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı da Anıtkabir'i ziyaret etti. Şeref Defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aşkla çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini...

Bakan Fidan açıkladı: İran Cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin Türkiye'ye ziyarette bulunacağını bildirdi. Gazze'deki son duruma yönelik değerlendirmelerde bulunan iki bakan, bir an önce ateşkes uygulanması çağrısını yineledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye sert tepki: Ateşkes için...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, AB'ye seslenerek "Ateşkes çağrısı için daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi, daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Meclis'te şok protesto

TBMM'nin 28'inci Dönemi en yaşlı üye olan 75 yaşındaki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlığında açıldı. Can Atalay dışındaki milletvekilleri bugün yemin ederek görevine başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise muhalefet tarafından protesto edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüse yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan koronavirüse yakalandı. Erdoğan dünyada 3. doz koronavirüs aşısını olan ilk kişilerden biriydi. Erdoğan'ın toplantılarından önce PCR testi isteniyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş bayram tatili açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da AK Parti İl Danışma toplantısında konuştu. Erdoğan Kurban Bayramı tatili ile ilgili soruya, "Kurban Bayramı tatili ile ilgili çalışmalar sürüyor. Sanki tatil süreci 10 ve 9 arasında dolaşıyor. Bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım." yanıtını verdi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den bomba itiraflar geldi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Alman Radyosu ARD’nin İstanbul muhabiri Christian Buttkereit’e dikkat çeken itiraflarda bulundu. Gül, "Kendi irademizle AB kurallarını fasıl fasıl iç mevzuatımıza yansıtmayı ve AB standartlarını yakalamayı beceremedik. Türkiye’nin noksanlığı da bu oldu" dedi. Gül, Türkiye'nin AİHM kararlarına uymak...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii çıkışı önemli...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ayasofya Camii'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz sonrası gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.