Etiket: Erdoğan'a

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a tepki: Yapılan konuşma görevin...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'daki sözlerine tepki gösterdi. "Tıbbın konusudur bu. Psikolojik olarak incelenmelidir" diyen İmamoğlu, "Dün yapılan konuşma görevin ihmalidir" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın Kahire'ye yapacağı ziyarete de gönderme yapan İmamoğlu, "2019’da bana ‘Sisi’...

Özgür Özel'den Erdoğan'a yanıt: İçindeki karabasanı anlıyorum

Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" dedi.

Özdağ'dan Erdoğan'a: Milyonları buraya doldurarak Türk...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Erdoğan'a seslenerek, “Sen milyonları buraya doldurarak Türk halkının güvenliğini tehlikeye attın, refahını elinden aldın. Türk halkına harcanması gereken yılda 11 milyar doları Suriyelilere harcıyorsun. Suriye'nin kuzeyinde yılda 7 milyar dolar para harcıyorsun. Türk halkının kaynaklarını...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Meclis'te şok protesto

TBMM'nin 28'inci Dönemi en yaşlı üye olan 75 yaşındaki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlığında açıldı. Can Atalay dışındaki milletvekilleri bugün yemin ederek görevine başlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise muhalefet tarafından protesto edildi.

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sert sözler: BOP’un hâlâ eşbaşkanı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Siyonist çevreler Erbakan hocamızı içselleştiremedi. O zaman ABD, kendisine adam aradı. Tayyip Bey’in siyaseten yasaklıyken Beyaz Saray’da fotoğrafı var. Bu ABD’nin kendisini desteklediğinin en açık delili. Tayyip Bey BOP’un hâlâ eş başkanı” dedi.

Demirtaş'tan Erdoğan'a: Seçim akşamı halk kronometreni...

HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Yeni yönetim sistemiyle 2018’de kronometre sıfırlandı" açıklamasına, "Seçim akşamı halk senin kronometreni durdurunca sıfırı görürsün. Bu işler, para sıfırlamaya benzemez" diyerek tepki gösterdi.

Suriye’den Erdoğan’a görüşmek için 2 şart

Suriye parlamentosu Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Pierre Butros Merjane, Türkiye ile diyalog için iki şart sundu.

Tokatköy'de ihale Erdoğan'a yakın ismin!

Halkın kapıları kırılarak ve biber gazı sıkılarak zorla sokağa atıldığı Beykoz Tokatköy’de kentsel dönüşüm ihalesi Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen İbrahim Turgut’un şirketine verildi. Turgut’un şirketine 789 milyon TL ödenecek.

Miçotakis’ten Erdoğan’a: Kimse bize kabadayılık yapamaz

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın BM Genel Kurulu'ndaki Yunanistan'a yönelik suçlamalarına yanıt vereceğini söyleyerek "Kimse bize kabadayılık yapamaz" dedi.

Akşener'den Erdoğan'a: Süleyman Soylu'nun dediğine göre...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bak Sayın Recep Tayyip Erdoğan sana ulaşamayan Ak Partili kızlarımız bana soruyor: Süleyman Soylu'nun dediğine göre Ak Parti iktidarı, 15 Temmuz 2016'ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmemiş. Bu iddia karşısındaki cevabını milletçe, merakla bekliyoruz. Haydi bakalım buyurun, açıklayın” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert sözler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Geçmişte A partisi B partisi diyebilirsiniz ama bugün farklı bir noktadayız. Olay bir parti olayı olmayı çoktan aştı. Olay artık bir Türkiye olayıdır, Türkiye'nin, evlatlarımızın geleceğidir" dedi. Kılıçdaroğlu...

Erdoğan'a, 'sürtük' sözü için art arda suç duyuruları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında gezi eylemcileri için “çürük ve sürtük” ifadelerini kullanması büyük tepki toplarken, art arda suç duyuruları geliyor.

Erdoğan'dan Gezi yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi davasında Osman Kavala'nın ağırlaştırılmış müebbet cezası alması hakkında Artık AİHM'lik bir iş kalmadı. Burada hüküm giydi. Bu ağırlaştırılmış müebbettir. Bu karara herkes saygı duyacak dedi. Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel için de Adı Özgür ama soyadı çok garip olan zatla ilgili dava açılacak...

AABK Kurucu Başkanı, Erdoğan'a dava açmaya hazırlanıyor

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu (AABK ) Kurucu Başkanı Turgut Öker, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Avrupa Alevi hareketi ve ‘Alisiz Alevilik’ söylemi ile kendisini hedef gösteren açıklamalarına karşı dava açmaya hazırlanıyor. Öker, “Erdoğan’ın kamuoyunu yanıltan, gerçek dışı bilgiler aktaran, Avrupa örgütlenmemize yönelik...

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: 'Çıkar telefonunu göster'...

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın yurt bulamayan öğrencilerin Türkiye'nin dört bir yanında sürdürdükleri 'parkta yatma' eylemine yönelik yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Erdoğan'a çok sert 'Suriyeliler' tepkisi

AKP MKYK üyesi eski Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'deki Suriyeliler ile ilgili sözlerini üstü kapalı eleştirdi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.