Etiket: İstanbul'a

İstanbul'a Sağnak Bekleniyor! AKOM Uyardı..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre İstanbul’da bugün ve yarın sağanak geçişleri bekleniyor. Sağanak yağışa rağmen sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam edecek.

İstanbul'dan çıkış kilit İstanbul'a geliş bomboş!

Bolu'da, Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu ve D-100 yolunun Bolu kesiminde yoğunluk oluşturdu. Yolun Ankara yönünde trafik durma noktasına geldi, İstanbul yönüne ise az sayıda aracın geçtiği görüldü.

AKP'den İstanbul'a bir büyük ihanet daha..

İstanbul Beşiktaş’ta tapusunda korunması gerekli kültür varlığı şerhi bulunan alanın, çay bahçesi olarak işletilmesi için aylık 391 bin liraya kiralanması tartışmalara neden oldu. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından tapusunda ‘korunması gerekli kültür varlığı’ şerhi bulunan bir alan A. Güner isimli şahsa 391 bin lira kira bedeliyle...

İstanbula kış uyarısı, 21 Mart'a kadar eğitime ara ve '...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle, alınan kararları açıkladı. Saat verip uyardı: TRAFİĞE ÇIKMAYIN..

İstanbul'a 5 Bin Yeni Taksi Teklifine Onuncu Ret

İBB’nin İstanbul’un kangrene dönen taksi sorununu çözmek için önerdiği 5 bin yeni taksi, hükümet temsilcilerinin çoğunlukta olduğu UKOME tarafından 10’uncu kez reddedildi.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.