Etiket: Medya

Barak Medya Grup Kurucusu ve Türkiye Basın Birliği Genel...

Akciğer kanseri teşhisi konulan Yıldıray başkanın ; tedavisi Yedikule göğüs hastalıkları Hastanesinde başlamış, şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, ONKOLOJİ bölümünde, tedavisine devam etmektedir.

Ebru Polat göğüslerini zincirle bağladığı pozunu paylaştı....

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isimler arasında yer alıyor. Özel hayatıyla ilgili her anını takipçileriyle paylaşan Polat, son olarak zincir detaylı göğüs dekoltesiyle sosyal medyayı salladı.

Yandaş medya halkı kandırıyor, ülkeyi güllük gülüstanlık...

Yaklaşan seçimlerinde etkisiyle halkın kandırıldığını ve ekonomide ve yaşam koşullarında ülkenin güllük gülüstanlık gösterilmesinin sadece yalandan ibaret olduğunu sosyal medya hesabından açıklayan gazeteci Yıldıray Deniz Barak meslektaşlarına ''çakma gazeteciler'' yalancılar, yandaş yalanı, algıcılar '' dedi

Uluslararası Dijital Medya Derneği Başkanı Adil Koçalan...

İngiltere'de bir dizi temaslarda bulunan Uluslararası Dijital Medya Derneği Başkanı ve Kanal 34 Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci-Yazar Adil Koçalan TRT World Londra Stüdyolarını ziyaret etti.

Erdoğan: Sosyal medya demokrasi için ana tehdit

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, video mesajla katıldığı Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi'nde sosyal medyayı hedef alan açıklamalar yaptı. Erdoğan, sosyal medyayı bir tehdit olarak gördüğünü yineledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı'nda konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Medya Çalıştayı'nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, burada CHP iktidarında basın ve medya alanında yapılacak değişiklikleri açıkladı.

ABD Başkanından sosyal medya devlerine aşı karşıtlığı suçlaması:...

ABD Başkanı Joe Biden aşı karşıtlığıyla ilgili sosyal medyada yer alan yanıltıcı bilgilere ateş püskürdü. Başta Facebook olmak üzere sosyal medya platformlarını hedef alan Biden, "Pandemi yalnızca aşı olmayanlar arasında. İnsanları öldürüyorlar" dedi.

Zaza TV TEST yayına başladı! Zazaca yayın yapan ilk medya...

Türkiye’nin tarafsız, doğru habere ihtiyacının sürekli arttığı bir dönemde Sosyal medyadan uydu yayını ve yazılı medyada yerini alan Zazaların artık Zaza TV'si ve Zaza Gazetesi var.

Yandaş medya Hadi Özışık ve Süleyman Özışık kardeşleri...

Sedat Peker'in sosyal medya paylaşımları sonrasında, İçişleri Bakanı Soylu'nun haklarında suç duyurusunda bulunduğu Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlere bir darbe de "yandaş medyadan" geldi. Özışık kardeşler çalıştıkları kurumlardan kovuldular.

CHP FETÖ’nün siyasi ayağıdır” dedi, sosyal medya ayağa...

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan "CHP’yi FETÖ’nün siyasi ayağı" olmakla suçladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.