Etiket: verdi

CHP'de aday tanıtım toplantısı: Özgür Özel, partiden istifa...

CHP, Ankara'da düzenlenen törenle belediye başkan adaylarını tanıttı. Burada açıklama yapan Özgür Özel, partiden istifa edenlere yanıt vererek, "3-5 kişi partiyi tartıştırıyor ama partililiğini kimseye tartıştırmayan, adayımızın arkasında duran, partinin başarısını kendi başarısı sayanlar var" ifadelerini kullandı.

Bakan tarih verdi: Emekliye 5 bin TL hesaplara yatacak

Çalışmayan emeklilere verilecek 5 bin liralık ikramiyeyle ilgili açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ödemelerin 15 Kasım'ı geçmeyeceğini söyledi.

İSKİ'den İstanbullulara uyarı! Barajlar alarm verdi önlemler...

İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, kuraklık noktasında olağanüstü bir dönemden geçtiklerine dikkat çekerek İstanbullulara su tasarrufu çağrısı yaptı.

Bakan Soylu, yabancılarla ilgili iddiayı soran muhabirin...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'li Onursal Adıgüzel'in Meclis gündemine taşıdığı, vatandaşların bilgileri dışında hanelerine yabancıların kaydedildiğini iddiasını soran muhabirin çenesine dokunup "Canım benim" dedi ve yöneltilen soruya cevap vermeden uzaklaştı.

İBB saat verdi, uyardı: İstanbullular dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında yağış uyarısında bulundu.

TOKİ Arapları ''yurt dışında yaşayan Türkler'' vasfına...

Türkiye’nin sığınmacı sorunu her geçen derinleşirken, TOKİ’nin Sancaktepe’de yurtdışında yaşayan Türkler için yaptığı konutların kura sonucunda Suriyeliler ev kazanan talihliler arasında yer aldı. (Kaynak-Yeniçağ)

Sebze fiyatları ne zaman düşecek? Halciler tarih verdi

Türkiye'de meyve ve sebze fiyatları cep yakarken, halciler sebze fiyatlarının ne zaman düşeceğini açıkladı.

Maskeler ne zaman çıkacak? Bakanlık tarih verdi

Sağlık Bakanlığı yetkilileri pandeminin seyriyle ilgili öngörülerini anlattı. Yetkililer, "Yeni varyant çıkmazsa yazın maskeye veda edebiliriz" ifadelerini kullandı.

Koray Aydın: Valilikler, İyi Parti’ye karşı protesto talimatı...

Bingöl'de yaşanan küfürlü tartışmayla ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, valiliklerin, İYİ Parti'ye karşı eylem çağrısında bulunduğunu söyleyerek iktidara tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarih verdi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasına yönelik bakanlık olarak her türlü hazırlıkları yaptıklarını belirterek, "Şu andaki bakış açımız okulların 6 Eylül tarihinde açılmasıyla ilgili. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı olarak her türlü görevi, vazifeyi yerine getiriyoruz, kimsenin şüphesi olmasın. Toplumumuzdan...

Trump'tan aşı açıklaması! Net tarih verdi

ABD Başkanı Donald Trump koronavirüs aşısı ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Trump aşının 3 Kasım ABD seçimlerinde hazır olacağını ifade etti.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.