Etiket: yaptığı

Memur Ve Emeklinin Zam Oranı Belli Oldu

Temmuz ayına ait enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından; memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı oranı ile iş yerlerine özel kira artış oranlarını da belirledi.

İlyas Salman'ın yaptığı bağış dikkat çekti

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "Bir Kira Bir Yuva" kampanyası için Halk TV'de özel yayın yapıldı ve depremzedeler için bağış toplandı. Sanatçı İlyas Salman emekli maaşıyla kampanyaya destek verdi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye yaptığı büyük kıyağı futbolun...

Aylar önce Batshuayi'nin gönderilmesinin hata olduğunu söyleyen Gürel Yurttaş Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye yaptığı büyük kıyağı yazdı

Hayırseverlerin İBB'ye yaptığı bağışlara çöktüler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) koronavirüs salgınında ihtiyaç sahipleri için topladığı yaklaşık 6,2 milyon liralık yardımın devletin kasasına geçtiği bildirildi.

İBB'nin KYK yurdu için yaptığı internet yardımına bakanlık...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, dün Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu'nda öğrencilerin yaptığı eylem sonrasında İBB'nin yurt önüne kurduğu internet aracını bakanlığın kaldırmak istediğini açıkladı.

Diyanet'in 'Ramazan' için yaptığı ihalelerde usulsüzlük

Sayıştay'ın 2020 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı raporunda, başkanlığın yaptığı ihalelerdeki çok sayıda hatalı işlem, örnekleri ile anlatıldı. Raporda, "İdarenin uygun olmayan ihale usulleri ile alımlarını gerçekleştirmesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun rekabet, eşit muamele ilkelerine aykırıdır. İhalelerin zamanında ve uygun...

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.