Etiket: Yardımcısı

Erdoğan Ailesiyle İlgili Çok Konuşulacak Kulis... Bakan...

"Partide, genel merkez yönetimi, bakan ve bakan yardımcılıkları konusunda kulis başlamış durumda. Ayrıca, seçimlerde verilen tüm vaatlere rağmen seçilmesi durumunda Tayyip Erdoğan’ın yönetim anlayışının ve tarzının değişmeyeceğini söyleyenlerin sayısı az değil."

Ataşehir Belediyesi'ne soruşturma: 3'ü başkan yardımcısı,...

İstanbul'da Ataşehir Belediyesi’ne yönelik 'ihaleye fesat karıştırma' soruşturmasında üç başkan yardımcısının da aralarında bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.

AKP’li belediyenin ‘katliam kutlaması’na Madımak şehidinin...

AKP’li İzmir Bergama Belediyesi’nin, Madımak Katliamı’nın yıldönümünde “kutlama” yapacak olmasına tepki, Madımak’ta katledilen Şair Metin Altıok’un kızı, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok’tan geldi.

Açığa alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz...

Açığa alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz hakkında karar Yavuz'un, adli kontrol şartı ile tahliye edilmesine karar verildi PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınarak tutuklanan, hakkında 'terör örgütü üyeliği' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istenen ve açığa alınan Şişli..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.