Sel felaketinin yaşandığı Rize'ye 3 uçakla gittiler

Gazeteci Orhan Uğuroğlu, Rize'deki sel felaketine 3 bakanın 3 ayrı uçakla gitmesine tepki gösterdi.

Sel felaketinin yaşandığı Rize'ye 3 uçakla gittiler

Geçtiğimiz gün Rize'de herkesi üzen bir sel felaketi yaşandı. Neredeyse yer sene Karadeniz bölgesinde sel felaketleri yaşanıyor ancak maddi kayıplar oluşuyor. Bu kez yaşanan sel felaketinde ise 6 vatandaş hayatını kaybetti ve 2 vatandaş hala kayıp.

Yaşanan korkunç olay sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat vermesiyle birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu inceleme yapmak üzere Rize'ye gitti.

Felaketin yaşanmasının ardından hızla bölgeye ulaşan bakanlar, Rize'de olay yerinde açıklamalarda bulunarak gereken ne ise onun yapılacağını söyledi. Yeniçağ Ankara temsilcisi ve yazarı Orhan Uğuroğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 3 bakanın Rize'ye nasıl gittiğini paylaştı.

'3 BAKAN 3 AYRI UÇAKLA SEL FELAKETİ İÇİN ANKARA'DAN RİZE'YE GİTTİLER'

Uğuroğlu, "Yuh artık... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 3 Bakan 3 Ayrı uçakla sel felaketi için Ankara’dan Rize’ye gittiler" ifadelerini kullandı. Uğuroğlu'nun paylaştığı fotoğrafta 3 ayrı uçağın yan yana durduğu görüldü.