Etiket: Şişli

Şişli'de kitabevinde yangın çıktı

İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan bir kitabevinde yangın çıktı.

Şişli Belediyesi meclis üyesi Tuncay İşcen geçirdiği kalp...

Belediye meclis üyesi Tuncay İşcen meclis görüşmeleri sırasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Şişli'yi kilitleyen kaza! Servis aracı önce 2 otobüse sonra...

Şişli'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği servis minibüsü önce iki İETT otobüsüne ardından bir taksiye çarptı. Kazada taksideki kadın yaralandı. Kaza nedeniyle Halaskargazi Caddesi Mecidiyeköy istikameti trafiğe kapandı.

İYİ Parti’den Şişli Çıkartması

İYİ Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal Genel merkez konuklarıyla bir arada adeta şişli çıkartması gerçekleştirdi. Esnaf sorunlarını yerinde dinleyen İYİ Parti grubu çevre esnafından tam not aldı.

Şişli Belediyesi, komşularına verdiği desteğe Ramazan ayında...

Hak temelli ve toplumcu belediyecilik anlayışı ile hareket eden Şişli Belediyesi, Ramazan ayını ihtiyaç sahibi komşularına verdiği desteklerle karşıladı.

Şişli Belediye Başkanına yuhalamalı protesto !

23 Nisan kutlamaları için araçlarla Şişli, Kuştepe mahallesine ziyarete giden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Kuştepeli gençler tarafından protesto edilerek yuhalandı.

Şişli, Teşvikiye halkından hukuksuzluklara karşı direniş...

Şişli'nin en duyarlı mahallesi Teşvikiye Mahallesi halkı; hak hukuk gözetilmeden bir devlet üniversitesi olan Marmara Üniversitesi arazisi ve içerisinde bulunduğu, ilçenin en büyük yeşil alanlarından biri olan vadi DAP YAPI İnşaat’a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satılmasını protesto için basın açıklaması daveti yapıyor.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in rezil oluşu

Proğramda rezil olan Şişli Belediye başkanı ZOR ANLAR YAŞADI..tv100 ekranlarının sevilen programı Muhabbet Kralı'nda Okan Bayülgen'in konuğu Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin oldu. İşte Şişli ve belediyecilik üzerine yapılan o muhabbetin tamamı.

Açığa alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz...

Açığa alınan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz hakkında karar Yavuz'un, adli kontrol şartı ile tahliye edilmesine karar verildi PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınarak tutuklanan, hakkında 'terör örgütü üyeliği' suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istenen ve açığa alınan Şişli..

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.