Odatv’nin sahtekarlığı yine deşifre oldu: Her Sancar’ı Mithat, her Tuncay’ı Özkan sanma Soner Yalçın

AKP’nin 'arka odası'nın sahibi Soner Yalçın, Yalı Çetesi'nin kullanışlı aparatı olduğu ortaya çıkınca kurgu ve yalana başvurdu. Son günlerde yalan ve iftiralarla CHP'li Tuncay Özkan'ı hedef alan Odatv'nin yalanları ve iftiraları deşifre olmaya devam ediyor. Odatv son skandalında Tuncay Mollaveisoğlu'nun Hulki Cevizoğlu'na attığı maili sanki Özkan atmış gibi gösteren bir habere imza attı. Odatv yaptıkları ile A Haber'e şapka çıkarttırdı. İşte ayrıntılar ve gerçekler..

Odatv’nin sahtekarlığı yine deşifre oldu: Her Sancar’ı Mithat, her Tuncay’ı Özkan sanma Soner Yalçın


Odatv'nin ve Soner Yalçın'ın 5'li Çete ile iş tuttuğunun, 5'li Çete eliyle seçim öncesi AKP ve Saray'ın kara propaganda aracına döndüğünün deşifre olmasının ardından Odatv ve Soner Yalçın yalan ve iftirada sınırları kaldırdı. Kritik seçim öncesi Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve yakın çevresini hedef alan Odatv, AKP'nin kirli planlarını bozan, 5'li Çete'yi panikleten CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'a yalan ve iftiralar gerçekleştirdiği saldırıların dozunu artırdı.

Odatv daha önce yalanlarını ifşa eden gazeteci Altan Sancar'ın HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ın oğlu olduğunu yazmıştı. Altan Sancar ise bunun yalan olduğunu söylemişti. Odatv ise özür dilemek yerine haberin en altına Sancar'ın kendilerini yalanladığını yazarak bir skandala imza atmıştı. Odatv yine benzer bir aldatmacayla yalanın ve iftarının dozunu ne kadar artırdığını ortaya koydu.

Tuncay Özkan’ın, 2016 yılında, son seçimde AKP'den milletvekili seçilen Hulki Cevizoğlu’nun “Suriyeliler Raporu"nun medyada yayınlanması için çaba sarf ettiği iddia edilerek Odatv tarafından bir mail paylaşıldı. İki kişi arasındaki mailleşmenin nasıl ele geçirildiği gizemini korurken Odatv'nin bir yalanı daha deşifre oldu.

MAİLDEKİ 'TUNCAY', MOLLAVEİSOĞLU ÇIKTI

Altan Sancar olayında olduğu gibi Odatv bu sefer de 'Tuncay'ları karıştırdı. Odatv'nin Tuncay Özkan tarafından atıldığını iddia ettiği mailin o dönem KRT TV Genel Yayın Yönetmeni olan Tuncay Mollaveisoğlu'na ait olduğu öğrenildi.

MOLLAVEİSOĞLU-CEVİZOĞLU DAYANIŞMASI

Yine o dönem Hulki Cevizoğlu da KRT TV programcısı olarak görev yapıyordu. Cevizoğlu'nun, 2016'da "Kendi Vatandaşına sordun mu? AKP vatandaşlık vermeden Türk vatandaşlarına sorduk." diyerek yaptığı çalışmayı paylaşmıştı. Bir takipçisi de KRT'ye geçen Cevizoğlu'na 'Ulusal Kanal'da neden yoksunuz?' diye sormuştu.





detail-photo-fancybox-4

Mollaveisoğlu, KRT'ye geçen Cevizoğlu için , Metin Uca'nın bir talkshow programının tanıtımını alıntılayarak "Hulki Cevizoğlu'nu da alıp geleceğim:)) program öncesi rahatlasın." duyurusunu yapmıştı.

detail-photo-fancybox-5

Mollaveisoğlu'nun Cevizoğlu'nun paylaşımını retweet ettiği görülürken haberler.com'da çıkan haberi de "Yeniçağ'da Hulki Cevizoğlu'nun kaleminden Suriyeli sığınmacılarla ilgili bir çalışma var." şeklinde paylaşmıştı.

detail-photo-fancybox-6

detail-photo-fancybox-7




Cevizoğlu da o dönem Mollaveisoğlu'yla dayanışmak için tweetler atmıştı.

detail-photo-fancybox-8

"SARAY KÖSTEBEĞİ SONER YALÇIN SÖZCÜSÜ ODATV"

Yaşananların ardından Tuncay Özkan ise Twitter hesabından, "Saray’ın köstebeği Soner Yalçın, sözcüsü  @odatv. Fetö ile önce iftirayı at, sonra altın anahtarını aldığın Paris’te boş bir tivit attır. Seçimi kazanmayalım diye elinizden geleni yapın. Size rağmen kazanacağız. Saray düzenini değiştireceğiz. Erdoğan yenilecek. 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak." diye yazdı.

Tuncay Özkan'dan, Soner Yalçın'a hodri meydanTuncay Özkan'dan, Soner