Medya

Gazeteci Barak'tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Uluslararası Gazeteciler Federasyonu (IFJ) ve Dünya Basın Federasyonu (WPF) World Press Federation üyesi gazeteci Yıldıray Deniz Barak., 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İstanbul Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu gerçekleşti

İstanbul Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu’nda Genel Başkan Adil Koçalan güven tazeleyerek yeniden Genel Başkan seçildi. Federasyon Genel Merkezinde gerçekleşen Genel Kurul’a pek çok davetli katıldı.

Basın Konseyi ve TBB, İFJ ile WPF Üyesi Gazeteci Barak'tan...

Basın Konseyi , Türkiye Basın Birliği Başkanı, İFJ ve WPF Üyesi Gazeteci Yıldıray Deniz Barak, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasına tepki gösterdi. Yapılan açıklamada, "Merdan Yanardağ’ın, seçimlerin hemen ardından bir ‘montaj kaset’ kumpası ile gözaltına alınması ve tutuklanması, özgür ve bağımsız medyaya...

Gazeteci Merdan Yanardağ terör örgütü propagandası suçlamasıyla...

Dün akşam konuk olduğu programda terörist ele başı Abdullah Öcalan için "Tecrit edilmesi hukuka aykırı. Kendisinin serbest bırakılması gerekiyor" diyen gazeteci Merdan Yanardağ gözaltına alındı.

Odatv’nin sahtekarlığı yine deşifre oldu: Her Sancar’ı...

AKP’nin 'arka odası'nın sahibi Soner Yalçın, Yalı Çetesi'nin kullanışlı aparatı olduğu ortaya çıkınca kurgu ve yalana başvurdu. Son günlerde yalan ve iftiralarla CHP'li Tuncay Özkan'ı hedef alan Odatv'nin yalanları ve iftiraları deşifre olmaya devam ediyor. Odatv son skandalında Tuncay Mollaveisoğlu'nun Hulki Cevizoğlu'na attığı...

TBB Başkanı Yıldıray Deniz Barak'dan 19 Mayıs Mesajı

TBB Başkanı Yıldıray Deniz Barak 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı yayınladı. Başkan Barak mesajında “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yılını kutluyoruz.

Halka Tercüman seçim özel sayısı yayında

Gazeteniz Halka Tercüman, 2023 Yılı seçim özel sayısı gazetesi yayında..

Suna Göl, Tercüman'ın Ankara temsilcisi oldu

2018 yılından bu yana Türkiye Basın Birliği temsilciliği görevinide yürüten Gazeteci Suna Göl, Tercüman Gazetesi Ankata Temsilciliğine getirildi.

TGS: İktidar gazetecileri hedef gösteriyor, meslektaşlarımız...

Türkiye Gazeteciler Sendikası, deprem bölgesinde görev yapan ve hedef gösterilen gazetecilerin saldırıya uğradığını açıkladı.

Barak, ''İpekçi’yi saygı ve özlemle anıyoruz''

Geçmişten günümüze kadar gelen Abdi İpekçi’nin ilkelerini meslek ilkemiz olarak kabul ettiğimizi belirtiyor, onu bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz. Bu suikastın biran önce aydınlatılmasını diliyoruz.

Gazeteci Yıldıray Deniz Barak İFJ Basın Kartı sahibi oldu

Gazeteci Yıldıray Deniz Barak, Genel Merkezi Belçika’da bulunan Uluslararası Gazeteciler Federasyonu’nun (IFJ) onayı ve oluruyla 140 ülkede geçerli IFJ Basın kartı verildi.

Uluslararası basın örgütleri, sansür yasasını kınadı: Bilgi...

Meclis’e sunulan ve ‘dezenformasyon yasası’ denilen sansür yasasına 22 uluslararası basın örgütünden tepki geldi. Yapılan açıklamada, milletvekillerine yasa için karşı oy kullanmaları çağrısı yapıldı.

‘Sansür yasası’ görüşülmeye başlandı

Kamuoyunda ‘sansür yasası’ olarak bilinen Basın Kanunu’nda değişiklik içeren 40 maddelik teklifin TBMM’de görüşülmesine başlandı. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, “Mersin’de öldürülen terörist için bakan taksiciye dayanarak 'Terörist CHP’li' dedi. Bu yasa çıkarsa, kamu görevlileri hakkında ne yapacağız?” diye sordu.

''KARARLILAR ERDOĞAN'I DEVİRECEKLER'' TANITIMI VE İMZA...

Yazar İbrahim Erdem Karabulut yeni eseri 'KARARLILAR Erdoğan'ı Devirecekler' kitabı ile okurları ile buluştu.

Yandaş medya halkı kandırıyor, ülkeyi güllük gülüstanlık...

Yaklaşan seçimlerinde etkisiyle halkın kandırıldığını ve ekonomide ve yaşam koşullarında ülkenin güllük gülüstanlık gösterilmesinin sadece yalandan ibaret olduğunu sosyal medya hesabından açıklayan gazeteci Yıldıray Deniz Barak meslektaşlarına ''çakma gazeteciler'' yalancılar, yandaş yalanı, algıcılar '' dedi

Euronews34 İngiltere'de test yayınına başladı

İngilizce yayın yapacak ilk özel Türk kanalı Euronews34 İngiltere'nin başkenti Londra'da test yayınlarına başladı.

Veri Sahibi, işbu KVKK Politikası ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak aydınlatılmış olduğunu ve kişisel verilerinin burada belirtilen şekilde kullanımına muvafakat ettiğini beyan eder.