Sivas, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında hayatını kaybetti

Sivas'ta hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Sivas, İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl trafik kazasında hayatını kaybetti


İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kaza yaptı! Durumu ağır

Sivas’ın İmranlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Murat Açıl, ilçe girişine 10 kilometre kala kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan Açıl, kaldırıldığı İmranlı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza, Sivas-Erzincan karayolu İmranlı ilçesi yakınlarında, iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşti.

İmranlı Belediye Başkanı Murat Açıl kaza yaptı - Son Dakika Haberleri

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ilçe ve kent merkezindeki hastanelere görüldü.

Sivas Valisi Salih Ayhan, kazaya ilişkin bilgi verdi.

Ayhan, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, "Murat Açıl beyefendiyi maalesef kaybettik. Doktorlarımız tüm müdahalelere rağmen, iki saat boyunca müdahale ettiler ama maalesef kurtarılamadı. Olay anında kalbi duruyor, arkadaşlarımız kaza yerinde müdahale ediyorlar, geri döndürüyorlar ama hastanede kalbi tekrar duruyor. Doktorlarımız ellerinden gelen tüm gayreti gösterdi ama maalesef kaybettik" dedi.

Ayhan, diğer araçtaki 7 kişinin Sivas'a sevk edildiğini aktararak, "Aynı aileden 7 kişi, 2 yaralımızın durumu ağır. Onlar da yakinen takip edilmektedir." diye konuştu.

Öte yandan, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu da hastaneye gelerek, yetkililerden bilgi aldı.